آموزش حذف اکانت اینستاگرام

ACDSee Pro
اسفند ۱۳, ۱۳۹۵
Pocket Files Pro – Hide & lock photo, video, docs
اسفند ۱۸, ۱۳۹۵

اینستاگرام  محبوب ترین سرویس های به اشتراک گذاری عکس است. شما ممکن است به دلایلی بخواهید اکانت اینستاگرام خود را حذف کنید. حذف اکانت اینستاگرام به دو صورت موقت و دایم انجام می پذیرد. هر کدام از این روض ها قوانین خاص خود را دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد. در ضمن حذف اکانت فقط از طریق سایت اینستاگرام انجام می شود. و برای اینکار حتما باید رمز ورود خود را داشته باشید.

حذف موقت اکانت اینستاگرام:

نکات مهم در مورد حذف موقت اکانت اینستاگرام:

  • پس از حذف اکانت، شخص دیگری نمی تواند صاحب آن اکانت (نام کاربری) شود.به زبان ساده تر شما پس از اینکه اکانت خود را حذف نمودید، شخص دیگری نمی تواند نام کاربری حذف شده را دوباره ثبت کند.
  • با حذف اکانت تمامی اطلاعات شما از قبیل: تصاویر، ویدئوها، کامنت‌ها، لایک‌ها، دوستان، دنبال کنندگان و … به صورت موقتی از روی اینستاگرام حذف خواهد شد، اما می توانید در دفعات بعد آن را بازیابی کنید.
  • بر خلاف برنامه های مانند واتس اپ، حذف اکانت اینستاگرام می بایست از داخل خود وب سایت رسمی اینستاگرام انجام شود. درست مثل حذف اکانت تلگرام که از خود سایت تلگرام باید اکانتتونو حذف کنید.

۱- برای غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام می بایست به سایت رسمی اینستاگرام مراجعه کنید. برای این منظور به لینک زیر بروید:

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary

۲- نام کاربری و رمز عبور اکانت خود را وارد و Log in کنید.

۳- در این مرحله و در قسمت Why are you disabling your account باید دلیل غیرفعال کردن اینستاگرام را انتخاب کنید.

۴- زبانه مورد نظر را انتخاب کنید.

۵- یک دلیل را به دلخواه انتخاب کنید.

۶- سپس یک قسمت جدید با نام To continue , please re-enter your password برایتان ظاهر می شود که میبایست رمز عبور اینستاگرام خود را دوباره وارد کنید.

۷- برای غیرفعال کردن اکانت خود روی دکمه قرمز رنگ Temporarily Disable Account بزنید.

۸- اکنون یک پیغام برای شما نمایش داده می شود که برای حذف اکانت کافیست OK را انتخاب کنید.

اکانت شما غیرفعال شده است.

نکته: پس از چند ساعت از غیرفعال کردن اکانت خود در اینستاگرام می توانید دوباره آن را فعال کنید.

حذف دایم اکانت اینستاگرام:

نکات مهم در مورد حذف دایم اکانت اینستاگرام:

  • پس از پاک کردن اکانت دسترسی به تمامی تصاویر، ویدئو‌ها، کامنتها، لایک‌ها، دوستان، پیام‌های دایرکت، دنبال‌کنندگان و دیگر اطلاعات شما و بازیابی دوباره اکانت غیرممکن خواهد بود حتی توسط اینستاگرام.
  • پس از حذف اکانت دیگر نه شما و نه هیچ کس دیگری قادر به ساخت اکانتی با‌‌ همان نام کاربری نخواهد بود. ضمنا دیگر نمی‌توانید با آدرس ایمیلی که برای ساخت این اکانت استفاده کرده‌اید اکانت دیگری بسازید. اگر قصد استفاده مجدد از‌‌ همان ایمیل را دراید در بخش Edit Profile در صفحه پروفایل خود نسبت به حذف و یا تغییر آن به یک ایمیل (حتی ایمیل غیرمعتبر) اقدام کنید.

۱-ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید تا با مرورگر وارد صفحه حذف اکانت وب‌سایت اینستاگرام شوید. توجه کنید که نمی‌توان با استفاده از خود اپلیکیشن این کار را انجام داد. ممکن است باز شدن صفحه اول به دلیل شلوغی با کمی کندی روبرو باشد که با استفاده از یک اینترنت بهتر و یا مراجعه در وقت دیگر این کار را انجام دهید.

لینک حذف دایمی اکانت اینستاگرام

۲- در صفحه ورود اینستاگرام اطلاعات اکانتی را که قصد حذف آن را دارید وارد کرده و بر روی Log in کلیک کنید تا به صفحه حذف هدایت شوید. اگر یوزرنیم و پسورد ندارید با کلیک بر روی Forgot password؟ آن را بازیابی و دوباره به این صفحه مراجعه کنید. بدون نام کاربری و رمز عبور امکان پاک شدن اکانت هرگز وجود ندارد. حتی با ریپورت و…!

اگر قبلاً در وبسایت اینستاگرام وارد شده باشید نیازی به مرحله دوم نیست.

۳- اینستاگرام در کادر بالا دلیل پاک کردن اکانت را می‌پرسد و سعی می‌کند با ارائه راهکارهای احتمالی شما را از این کار منصرف کند! اگر تنها به پاک کردن اکانتتان فکر می‌کنید، چندان اهمیتی هم ندارد و می‌توانید گزینهSomething Else را برگزینید. تا کادر وارد کردن مجدد رمز عبور برای شما ظاهر شود.

۴- حالاپس از وارد کردن دوباره رمز عبور در کادر مورد نظر، بر روی دکمه قرمز رنگی که با عبارت Permanently delete my account در پایین صفحه کلیک کنید.

۵- سپس اینستاگرام دوباره از شما سوال می‌کند که آیا مطمئن هستید که می‌خواهید اکانت خود را پاک کنید که با تائید این کادر با پیغام حذف روبرو شده و اکانت شما برای همیشه پاک خواهد شد.

پس از حذف کردن اکانت نام کاربری شما موقتاً به instagrammer تغییر خواهد کرد و پس از چند روز اکانت به کلی به همراه کامنت‌ها و لایک‌ها حذف خواهد شد. در این روش به هیچ عنوان امکان بازگرداندن اکانت وجود ندارد.

برای آموزش های بیشتر به کانال ما grand_apple مراجعه کنید.

 

1 Comment

  1. نازنین گفت:

    مرسی از مطلب خوب و مفیدتون سایت خوبی هم دارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *