همه چیز درباره امنیت تلگرام قسمت اول

InFocus Pro
تیر ۳, ۱۳۹۶
آرایشگر و ۷پلاس
تیر ۴, ۱۳۹۶

از اطلاعات خود محافظت کنید.

به گفته سازندگان تلگرام، این برنامه یکی از امن ترین برنامه های شبکه های اجتماعی است. البته اگر در مورد نحوه امنیت این برنامه اطلاعی نداشته باشید ممکن است در دام کلاهبرداران افتاده و اطلاعات شخصی شما به سرقت بروند.

به همین علت تصمیم گرفتیم تا اطلاعات کاملی درباره تنظیمات امنیت و حریم شخصی در تلگرام در اختیار شما قرار دهیم. این مقاله بر اساس نسخه تلگرام ورژن ۴ در سیستم عامل iOS است. برای نسخه ها و سیستم عامل های دیگر با اندکی جست و جو می توانید گزینه هایی که در زیر می آید را پیدا کنید.

نکات ابتدایی برای جلوگیری از هک شدن در تگرام:

مهم ترین نکته ای که در این باره وجود دارد، این است که تلگرام قابل هک شدن نیست. هیچ برنامه ای نمی تواند ادعا کند که می تواند سیستم امنیتی تلگرام را دور بزند و بدون کد تلگرام به اکانت شما دسترسی داشته باشد. برای جلوگیری از دسترسی دیگران به تلگرام شما کافی است فقط ۲ نکته را رعایت کنید:

  1. هیچ وقت تلفن همراه خود را در دسترس افراد غیر مطمئن قرار ندهید. برای دسترسی به تگرام شما کافی است تا ۵ دقیقه به محتوای پیامک یا تلگرام شما دسترسی داشته باشند.
  2. به هیچ عنوان به پیغام هایی مبنی بر این که کد ۵ رقمی ارسال شده از تلگرام را برای ما بفرستید، پاسخ ندهید. تلگرام این کد را فقط در لحظه ورود می خواهد و در زمانی که اکانت شما باز است به هیچ عنوان این کد را نمی فرستد.

بعد از این نکات بخش حریم خصوصی را توضیح می دهیم. بخش امنیت در قسمت دوم توضیح داده خواهد شد.

حریم خصوصی در تلگرام:

برای دسترسی به این منو کافی است روی آیکن Settings در گوشه پایین سمت راست صفحه تلگرام ضربه بزنید. از منوی باز شده Privacy and Security را انتخاب کنید.

در این کمنو با سه قسمت PRIVACY ، SECURITY و DELETE MY ACCOUNT مواجه می شوید که در این قسمت فقط privacy را توضیح خواهیم داد.

Privacy(حریم شخصی):

در این قسمت ۴ گزینه وجود دارد که به صورت موردی در زیر آمده اند:

  • Blocked Users:

در این گزینه می توانید اشخاصی را که بلاک کرده اید ببینید. اگرشخصی به اشتباه بلاک شده باشد را می توانید از بلاک بودن خارج کنید. اگر هم می خواهید یه شخص را بلاک کنید، کافی است است روی Add New… بزنید و چتی رای که ممی خواهید بلاک شود انتخاب کنید.

  • Last Seen

یکی از بهترین گزینه های موجود در تلگرام برای حریم شخصی است. شاید شما نخواهید کسی از آنلاین بودن شما با خبر باشد. با این گزینه می توانید این کار را انجام دهید. با زدن این گزینه می توانید یکی از سه حالت زیر را انتخاب کنید:

  1. Everybody: همه می توانند آنلاین بودن شما را ببینند.
  2. My Contacts: فقط افرادی که شماره شما را داشته باشند قادر به دیدن آنلاین بودن شما هستند.
  3. Nobody: هیچ کس نمی تواند آنلاین بودن شما را ببیند.

نکته۱: زمانی که دیگان نتوانند وضعیت آنلاین بودن شمارا ببینند، شما هم نمی توانید ببینید آنها /انلاین هستند.

نکته۲: هنگامی که یکی از گزینه های بالا را فعال می کنید یکی یا هد گرینه Never Share With یا Always Share With را مشاهده می کنید. این گزینه ها استثناها را نشان می دهند. می توانید افراد خاص را برای دیدن یا ندیدن وضعیت آنلان بودن خود را مشخص کنید.

  • Voice Calls:

گزینه های این قیمت نیز مانند قسمت قبل است، با این تفاوت که اجازه تماس تلگرامی را نشان می دهدو البته تماس صوتی از طزیق تلگرام فیلتر شده است.

  • Groups:

در این قسمت شما می توانید اجازه بدهید چه افرادی شما را عو کانال یا گروه بکنند. اگر Everybody را انتخاب کنید، هرکسی می تواند شما را عضو گروه بکند. اگر My Contacts را انتخاب کنبد، فقط شماره های ذخیره شده در گوشی شما می توانند شما را به گروه ها اضافه کنند.

در پایین گزینه های Never Allow مشخص می کند که چه کسانی به هیچ وجه اجازه اضافه کردن نداشته باشند. و گزینه Always Allow نیز مشخص می کند چه کسانی همیشه می توانند این کار را بکنند.

این قسمت به پایان رسید. امیدواریم حریم شخصی شما با این تنظیمات کاملا در امان باشد. منتظر قسمت دوم این آموزش باشید.

برای پیگیری راحت تر می توانید عضو کانال تلگرام ما بشوید.

کنال ما: t.me/grand_apple

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *